PROJEKT TAKGÖKEN

Gjutningarna går framåt i bra fart och större delen av bottenplattan är nu gjuten. Vi gjuter platsgjutna väggar enligt plan och förtillverkning av sockelelement pågår för fullt. De första utfackningsväggarna samt plattbärlagen får vi i v33. Vi börjar nu även känna av att det kommer fler aktörer in i området på grannfastigheterna och därmed kommer det […]

IMG_20220803_140316_9

PROJEKT TOLLERED RESEROVAR

Vi är glada för tilldelning på ett uppdrag för Lerums kommun. Objektet avser nybyggnad av en vattenreservoar, med tillhörande anläggnings-, mark- och installationsarbeten. Arbetena startar nu i augusti och pågår fram till oktober 2023.  

Logga HA-Lerum

PROJEKT ALEL UF

Vi är glada för tilldelning på ytterligare ett uppdrag för Kretslopp och vatten. Befintlig anläggning på Alelyckan ska kompletteras. Entreprenaden innebär i huvudsak att utföra stora delar av byggnationen och med ett övergripande samordningsansvar. Arbetena skall färdigställas i sin helhet under våren 2026. Upphandling är genomförd i enlighet med LUF och entreprenaden startar under augusti […]

Logga HA - KoV

PROJEKT ÅBY ISSTADIO

Nu är vi igång med Åby Isstadion, vi tackar Vestia och Mölndals Stad för förtroendet! Här har vi en bottenplatta på ca 11000m2 framför oss, fördelat på omklädningsrum mm, läktardel och en fullstor Ispist/bandyplan.  

DSC_4363

PROJEKT LISEBERG LUNA

Nu har vi avslutat etapp 1 av projekt Liseberg Luna park för vår del, vi tackar Liseberg och GMB för ett underbart samarbete! Till hösten ses vi igen då vi kör igång med etapp 2. Trevlig sommar!!

2542829892561397781

PROJEKT BJÖRLANDA PUMPKEDJA

Nu har vi gjutit sista delen väggar i projekt Björlanda pumpkedja ute i Östergärde. Om bara någon vecka ska Västkustens mark och asfalt återfylla och dra upp sponten så att vi kan färdigställa bjälklag och platta. Jag säger som min kollega, ”det är ju underbart!”  

DSC_0477

PROJEKT TAKGÖKEN

Här i projekt Takgöken är nu sex av sju hissgropar gjutna och idag gjuter vi första delen av garageplattan. Vi hoppas givetvis på fortsatt fin väderlek för gjutningar med stålslipade ytor. Som vi säger, solen lyser alltid på en betongare!                  

IMG_20220517_134818_8

PROJEKT TAKGÖKEN

Vi har fått förmånen att samarbeta med FO-Peterson på fixfabriken i Majorna. Här ska byggas 127 lägenheter, brf Takgöken, och vår del av uppdraget är att utföra betongstommen samt utfackningsväggar. Vår entreprenad beräknas vara klar hösten 2023. Kranen som monteras just nu kommer att vara körklar 25/4. https://www.fop.se/project/majorna-brf-takgoken/

Takgoken-Fixfabriken-Unit03-Norr

PROJEKT BJÖRLANDA PUMPKEDJA

Efter en hel del markarbeten, utförda av VMA och Pålab, är vi äntligen igång med form och armering på arbetsplats Östergärde i projekt Björlanda pumpkedja, den andra avloppspumpstationen i projektet. Vi fick uppskattat besök av Ramirent här i veckan som stekte go-lunch. Tack, ni är grymma!

3

PROJEKT ST1

Grundarbeten fortgår inne på St1 Raffinanderi på Hisingen med grundbalkar, plintskaft, kolonnfundament och gigantiska fundament till utrustning för det stora projektet ”Green Production Unit” för att sedan gå igång med arbeten om ca 4000 m2 spillplattor ”paving”. ”GPU” kommer användas för tillverkning av förnybart bränsle av fetter som kommer ifrån t.ex. animaliska samt vegetabiliska restprodukter. Tack […]

20220303_090514805_iOS