NI ÄR HJÄLTAR

Ni som klarar vardagen är hjältar och ni som hjälper till i vardagen är hjältar! Tack att vi får vara med på ett litet hörn.  

Mailbanner

PROJEKT TAKGÖKEN

Produktionen rullar på som planerat på samtliga fronter. Vi är nu uppe och monterar väggar på plan 15 i etapp 1. Här ska vi vara uppe på plan 18 och vara klara med montaget till jul, då startar montaget i etapp 2 som är lite mer utmanande med inbyggda halvplan. De platsgjutna väggarna går fram […]

IMG_20221111_085914_6

Ny order Volvo truck center Bäckebol

HA Bygg har fått förtroende via PEAB att i samverkan genomföra betongarbeten för Volvos nya truckcenter i Bäckebol. Arbeten har påbörjats och beräknas vara färdiga till våren 2023. Omfattning ca 3000m3 betong och 400 ton armering. PC Erik Byström.

Bäckebol skiss 1

PROJEKT TOLLERED

I ljuva och skogsnära Tollered har vi haft förmånen att samarbeta med VMA. Markarbeten del 1 är snart avklarade i och med vajersågning och spräckning av det berg som behöver friseras innan våra betongarbeten kan påbörjas. Vi har redan stött på några roliga utmaningar, vilka vi hoppas blir fler i detta intressanta projekt. Tack för […]

IMG_0120

PROJEKT TAKGÖKEN

Gjutningarna går framåt i bra fart och större delen av bottenplattan är nu gjuten. Vi gjuter platsgjutna väggar enligt plan och förtillverkning av sockelelement pågår för fullt. De första utfackningsväggarna samt plattbärlagen får vi i v33. Vi börjar nu även känna av att det kommer fler aktörer in i området på grannfastigheterna och därmed kommer det […]

IMG_20220803_140316_9

PROJEKT TOLLERED RESEROVAR

Vi är glada för tilldelning på ett uppdrag för Lerums kommun. Objektet avser nybyggnad av en vattenreservoar, med tillhörande anläggnings-, mark- och installationsarbeten. Arbetena startar nu i augusti och pågår fram till oktober 2023.  

Logga HA-Lerum

PROJEKT ALEL UF

Vi är glada för tilldelning på ytterligare ett uppdrag för Kretslopp och vatten. Befintlig anläggning på Alelyckan ska kompletteras. Entreprenaden innebär i huvudsak att utföra stora delar av byggnationen och med ett övergripande samordningsansvar. Arbetena skall färdigställas i sin helhet under våren 2026. Upphandling är genomförd i enlighet med LUF och entreprenaden startar under augusti […]

Logga HA - KoV

PROJEKT ÅBY ISSTADIO

Nu är vi igång med Åby Isstadion, vi tackar Vestia och Mölndals Stad för förtroendet! Här har vi en bottenplatta på ca 11000m2 framför oss, fördelat på omklädningsrum mm, läktardel och en fullstor Ispist/bandyplan.  

DSC_4363

PROJEKT LISEBERG LUNA

Nu har vi avslutat etapp 1 av projekt Liseberg Luna park för vår del, vi tackar Liseberg och GMB för ett underbart samarbete! Till hösten ses vi igen då vi kör igång med etapp 2. Trevlig sommar!!

2542829892561397781

PROJEKT BJÖRLANDA PUMPKEDJA

Nu har vi gjutit sista delen väggar i projekt Björlanda pumpkedja ute i Östergärde. Om bara någon vecka ska Västkustens mark och asfalt återfylla och dra upp sponten så att vi kan färdigställa bjälklag och platta. Jag säger som min kollega, ”det är ju underbart!”  

DSC_0477