PLATSCHEF OCH ARBETSLEDARE

Vi söker platschef och arbetsledare till H.A Bygg i Göteborg

Som platschef hos H.A Bygg har du totalansvar för den individuella arbetsplatsen, från dag ett till projektöverlämning. Du sköter den löpande planeringen, inköp och avrop. Du är dessutom spindeln i nätet när det kommer till att organisera arbetet med personal och underentreprenörer på plats. Tillsammans med arbetschefen ser ni till att planeringen, driften och ekonomin flyter på i byggprojektet. Projekt som kan involvera från tio till upp emot sextio personer och lika stor differens kan det vara i projektens omsättning.

Som arbetsledare hos H.A Bygg har du en nyckelroll i byggprojektets dagliga drift. Planering, styrning och uppföljning av produktionen samt viktigt pusselbit i projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Rollen som arbetsledare är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

Vi söker dig som…

… inte bara ser klockan som en accessoar utan som ett livsviktigt verktyg såväl i det privata som i arbetet. Du har helt enkelt stenkoll på tid och likt den naturliga ledare du är har du den där unika förmågan att se alla i ditt team och prestigelöst lyfta hela arbetsgruppen. Ditt driv och engagemang kanske till och med har lett till att dokumentation ligger dig varmt om hjärtat och möjligtvis för du redan in en del vardagsbestyr i diverse Excel-filer, varsamt dubbelsparade.

Med en gymnasie- eller högskoleingenjörsutbildning i ryggen är det meriterande om du har hunnit med tre till fem år som platschef/arbetsledare. Med ett intresse för byggbranschen och gedigna kunskaper inom fältet har du deltagit i ett antal anläggningsprojekt. Officepaketet är ditt favoritpaket och din svenska i tal och skrift är lika naturligt som leendet på ditt B-körkort.

 

Vad H.A Bygg erbjuder dig

Med kontoret mitt i Gårda, närmare bestämt på Vädursgatan 6, har du närhet till Göteborgs puls och vägarna ut till alla projektplatser. Här får du möjligheten att utvecklas som person och i din karriär växa inom H.A Bygg. Med bra lönevillkor och förmåner förses du med det bästa tänkbara i finnandet av balans och ordning mellan de olika arbetsplatserna i området.

 

Är du H.A Byggs nästa platschef/arbetsledare? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

 

START: Omgående PLATS: Göteborg OMFATTNING: Heltid LÖN: Fast lön KONTAKT & ANSÖKAN: VD Kai Simfors, kai@habygg.se, 070-632 29 66 (kontakt helst till e-post, endast e-post perioden v27-30) SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-08-27