Platschef

Platschef till H.A Bygg i Göteborg

Med erfarenhet av nordisk byggkonst sedan 80-talet har H.A Bygg etablerat sig i den platsgjutna betongens marknad i såväl Göteborg som Oslo. Här hjälper vi medelstora till större anläggningsentreprenader med vår specialistkompetens inom just komplicerad platsgjuten betong. I dag är vi 80 drivna medarbetare som nu i ett expansivt skede söker efter ännu en platschef till vårt kontor i Göteborg!

Om tjänsten som Platschef

Som Platschef hos H.A Bygg har du totalansvar för den individuella arbetsplatsen, från dag ett till projektöverlämning. Du sköter den löpande planeringen, inköp och avrop. Du är dessutom spindeln i nätet när det kommer till att organisera arbetet med personal och underentreprenörer på plats. Tillsammans med arbetschefen ser ni till att planeringen, driften och ekonomin flyter på i alla byggprojekt. Projekt som kan involvera från tio till upp emot sextio personer och lika stor differens kan det vara i projektens omsättning.

 

Vi söker dig som…

… inte bara ser klockan som en accessoar utan som ett livsviktigt verktyg såväl i det privata som i arbetet. Du har helt enkelt stenkoll på tid och likt den naturliga ledare du är har du den där unika förmågan att se alla i ditt team och prestigelöst lyfta hela arbetsgruppen. Ditt driv och engagemang kanske till och med har lett till att dokumentation ligger dig varmt om hjärtat och möjligtvis för du redan in en del vardagsbestyr i diverse Excel-filer, varsamt dubbelsparade.

 

Med en gymnasie- eller högskoleingenjörsutbildning i ryggen är det meriterande om du har hunnit med tre till fem år som platschef alternativt som arbetsledare för större projekt. Med ett intresse för byggbranschen och gedigna kunskaper inom fältet har du deltagit i ett antal anläggningsprojekt. Officepaketet är ditt favoritpaket och din svenska i tal och skrift är lika naturligt som leendet på ditt B-körkort.

Vad H.A Bygg erbjuder dig Med kontoret mitt i Gårda, närmare bestämt på Vädursgatan 6, har du närhet till Göteborgs puls och vägarna ut till alla projektplatser. Här får du möjligheten att utvecklas som person och i din karriär växa inom H.A Bygg. Med bra lönevillkor, bonussystem och företagsbil förses du med det bästa tänkbara i finnandet av balans och ordning mellan de olika arbetsplatserna i området.

 

Är du H.A Byggs nästa Platschef? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

 

 

START: Omgående PLATS: Göteborg OMFATTNING: Heltid LÖN: Fast lön KONTAKT & ANSÖKAN: Arbetschef Kai Simfors, kai@habygg.se, 070-632 29 66 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-07-09