Betongarbetare / Formsnickare

Betongarbetare/Formsnickare till H.A Bygg i Göteborg
Med erfarenhet av nordisk byggkonst sedan 80-talet har H.A Bygg etablerat sig i den platsgjutna betongens marknad i såväl Göteborg som Oslo. Här hjälper vi medelstora till större anläggningsentreprenader med vår specialistkompetens inom just komplicerad platsgjuten betong. I dag är vi 100 drivna medarbetare som nu i ett expansivt skede söker efter fler Betongarbetare/Formsnickare till våra team i Göteborg!

Om tjänsten som Betongarbetare/Formsnickare
Som Betongarbetare/Formsnickare hos oss får du vara med i allt från skapning till lagning. Som del i laget utvecklas och utmanas du varje dag. Hela tiden förfinas formarna, materialet och din yrkesroll. Den kreativa och varierande rollen håller dig igång både mentalt och fysiskt. Ritningar ska tydas, formar ska flyttas och betong gjutas.

Vi söker dig som…
… likt ÖIS-kaptenen Jacob Ericsson gör allt för laget. Du mår som bäst i ett team och älskar att vara och jobba med andra. På samma gång är du självständig i form av din initiativrikedom och hunger efter bästa möjliga resultat. Du har några goa skämt i bakfickan och har nära till garvet såväl en regnig tisdag i november som en solig fredag i maj.

Med en gymnasie- eller YA-utbildning i ryggen är det meriterande om du har hunnit med några år som Formsnickare/Betongarbetare på större projekt. Men det är inget krav, här lär vi med tiden och det är din inställning till utveckling som premieras. Slutligen är din svenska i tal och skrift lika naturligt som leendet på ditt B-körkort.

Vad H.A Bygg erbjuder dig
Vi är aktiva i Göteborg med omnejd, från lägenheter till bad- och isanläggningar. Vi förser dig med bra lönevillkor och möjligheten att utvecklas som person och i din karriär växa inom H.A Bygg.

Är du H.A Byggs nästa Betongarbetare/Formsnickare? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra från dig.

START: Omgående
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT & ANSÖKAN: Patrick Lilja, patrick@habygg.se, 070-632 29 31
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-05-28